Daniels brev

Daniels företag KC Homeservice är vår lokala hyresvärd. Det här är hans brev till dig som blivande hyresgäst. Vänligen läs det och maila honom ditt svar.

Hej,

Välkommen till Koh Chang och Lom Ta Ley. Johan Hermelin har bett mig att underhålla hans hus och ge dig den service du önskar. Här kommer lite information som kan vara bra inför din resa. Om du inte har sett videon Lom Ta Ley Facilities rekommenderar jag att du tar en titt.

Vi som kan hjälpa er är

  • Daniel: Villa Manager, all teknisk support
  • Nang: städhjälp, bäddar diskar och och håller huset snyggt
  • Jub: Jubs företag håller ordning i trädgården

Transfer
Vi kan köra er från ett hotell i Bangkok, från någon flygplats eller möta er vid färjelägret. Vänligen skicka oss ett mail på engelska och låt oss veta när och var ni vill bli hämtade.

Bangkok Airport - Lom Ta Ley, enkel resa inkl färja
- Bil, max 3 personer: 5000 THB
- Minibuss, max 8 personer: 5500 TH

Trat Airport - Lom Ta Ley, enkel resa inkl färja
- Bil, max 3 personer: 2500 THB
- Minibuss, max 8 personer: 3000 TH

Kylskåp
Vi fyller gärna kylskåpet med något gott innan er ankomst. Det kan vara grönsaker, frukt, vatten eller något annat att dricka. Berätta vad ni vill ha i mailet till oss. 

Hyr ett fordon
Säg till om ni vill hyra en bil eller MC. Den kommer att finnas på plats vid Lom Ta Ley när ni kommer fram. Vi har bilar av sedan eller pick up modell.

Wifi, elektricitet och vatten
Wifi, elekticitet och vatten ingår i hyran. Vänligen använd aircondition endast under natten. Att hålla dörrar och fönster öppna under dagtid räcker för att skapa ett bra inomhusklimat.

Tvätt
Tvätt av lakan och handdukar görs en gång i veckan och ingår i hyran. Vill ni tvätta egna kläder etc så lämna dom bara till Nang så ordnar hon det. Normalt får du tillbaka tvätten dagen därpå. Sådan tvätt sker på egen bekostnad.

Registrering
Enligt myndighetskrav registrerar vi alla hyresgäster genom att kopiera pass, visa samt TM6 formulär och skickar det till berörd myndighet.

Slutligen
Jag hoppas att du skickar ett mail så att vi kan förbereda er ankomst (transfer, fylla kylskåpet, hyra en bil etc) Har du några frågor eller problem under din vistelse här så ska vi göra det bästa för att lösa dom.


Välkommen till Lom Ta Ley

KC Home Service och Lokal Hyresvärd
Daniel Portman
Mobile +66 (0)86 103 56 13